30. jun, 2021

Bud. På kanten av Hustadvika.

Nå går ferden nordover igjen. Vi er kommet til Bud. Fortsatt blåser det så det piper i riggene på båtene som ligger på vent, men i morgen er det lovet at det løyer noe. Da prøver vi.

Vi har besluttet å droppe avstikkeren inn til Verran. Vi ligger litt etter skjema så i stedet kommer Erling og Liv om bord i Brekstad på Ørlandet og blir med opp til Flatanger.

Litt vemodig å hoppe over Verran. Der er det så hyggelig og folk så gjestfrie at i et bryllup var det invitert 80 gjester og så var det 120 som kom.

Fiskebufeen på restauranten på kaia er fabelaktig. Her kan du smake på alt fra havet. Du sitter bra også. Møblene er nemlig utviklet av unge lovende Eriksen for 40 år siden.

Rettelse: De hadde bytta ut mine møbler og maten var heller ikke noe å skryte av.

Hvordan har vi det så i havn. Ofte kommer det folk ruslende for å se på båten. Da blir det en hyggelig prat. Det har vært lite båter og god plass hittil, men av og til hoper det seg opp og da må man være fleksibel og hjelpe til. Naboene i dag kommer fra Horten og skal ta den samme turen som oss. Hundene er hvite schæfere, veldig hyggelige og kommer innom av og til.